Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışkan'a "Bana ne Amerika'dan" tişörtü

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şubesi Liseler Komisyonu Başkanı Mustafa Haydar, derneklerinin dünyaya yön verecek, komşusunu gözetecek, kardeşlik anlayışını yaygınlaştıracak kadrolardan oluştuğunu söyledi.

        Haydar, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ı ziyaretinde, Anadolu Gençlik Derneği'nin, evrene, çevreye ve insanlara karşı sorumluluklarının farkında, tarihe, çağına ve yarınlara duyarlı bir dernek olduğunu ifade etti. Sevgi ve iyiliğin yaygınlaştırılması için emek veren, adaletin tesisi için kararlılık gösteren, bilgili, inançlı ve çalışkan bir nesil için çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Haydar, Anadolu Gençlik Derneği'nin, dünyaya yön verecek, komşusunu gözetecek, kardeşlik anlayışını yaygınlaştıracak kadrolardan oluştuğunu ifade etti.

        AGD Liseler Komisyonu Başkanı Haydar, şöyle devam etti:

        "İyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması için ırk ayrımı yapmaksızın mazlumların yanındayız. Herkes için inanç ve düşünce hürriyeti, aile oluşturma ve neslini koruma hakkı, mülkiyet edinebilme hakkı gibi konularda hassasiyet taşıyoruz. En küçüğümüzden en büyüğümüze, yaptığımız her işi en güzel şekilde neticelendirmek üzere ciddiye alıyoruz. Yetimler, yoksullar, yolda kalmışlara yardım etmek görevimizdir. Yardımlaşma, karakterimizdir. Her türlü sıkıntılı durumda bile zorluklara karşı sabreden ve her koşulda adaleti gözeten tüm kardeşlerim adına sizleri ziyaret ediyoruz. Onları temsil etmek bizim için gurur kaynağıdır" dedi.

        ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ise ziyaretlerinden dolayı AGD Liseler Komisyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Haydar, Çalışkan'a üzerinde "Bana ne Amerika'dan" yazan tişört hediye etti. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan da, AGD Liseler Komisyonu Başkanı Mustafa Haydar'a "Siyeri Nebi" kitabı hediye etti.

        (ELF-Y)

        23.03.2017 09:45:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler