Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Müdürü Aşım'dan okul ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Demirköy ÇPL Anadolu Lisesi, İğneada Zübeyde Hanım Anaokulu ve İğneada Atatürk İlk/Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.

        Eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle sıcak temas içerisinde olmak, yaşanılan sorunlara pratik çözümler bulabilmek amacıyla okul ziyaretlerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Müdür Murat Aşım, yaptığı ziyarette sınıfları tek tek dolaştı, derslere iştirak ederek öğrencilerle sohbet etti. Ardından öğretmenlerle toplantı yapan Aşım, eğitim öğretim ile ilgili ihtiyaç ve istekleri dinledi, gelen talep ve önerileri dinledikten sonra okulun tüm birimlerini gezip incelemelerde bulundu. Aşım, idareci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

        Okul ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kerim Sanık, Demirköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak katıldı. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım başkanlığında tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla Demirköy İğneada'da, "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı" gerçekleştirildi. Tüm ilçe müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda ikinci dönem çalışmaları, yaklaşan TEOG sınavları, eğitim konuları görüşülerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin ilçeleri hakkında sorunları ile çözüm önerileri istişare edildi.

        (KA-MEF-Y)

        23.03.2017 10:12:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler