Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özkan'dan, Başkan Akyürek'e teşekkür

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür etti.

        Büyükşehir Yasasıyla Ereğli'ye yapılan hizmetin kat kat arttığını belirten Başkan Özgüven, "Büyükşehir Yasasıyla Ereğli şimdiye kadar almadığı hizmetleri son üç yılda almıştır. Alt yapı ve kanalizasyon, asfalt, restorasyon, yeşil alan çalışmaları gibi ilçemiz için önemli yatırımlarda Konya Büyükşehir Belediyemizin büyük katkıları oldu. Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından şehrimize kazandırılan KOMEK ve ASEM ile hemşehrilerimizin sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında ihtiyaçlarına hitap ettik. Halkımızın daha kaliteli ve daha fazla hizmet alabilmesi için gerekli bütün çalışmalarda Büyükşehir Belediyemizle koordineli çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda da birçok yatırım ve hizmetlere Büyükşehir Belediyemizle el ele imza atacağız. Ben bu düşüncelerle şahsım ve şehrim adına Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Başkan Özgüven 24 Mart Cuma günü saat 14.00'te ilçe buluşmaları kapsamında Yunus Emre Meydanı'nda düzenlenecek olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in katılacağı programa tüm vatandaşları davet etti.

        (US-AH-Y)

        23.03.2017 10:28:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler