Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik GKV'liler kütüphaneyi çok sevdi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kütüphanesini ziyaret eden GKV Özel Anaokulu öğrencileri seviyelerine uygun kitapları inceleyerek kitap dünyasına 'merhaba' dedi.

        Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kütüphanesi anaokulu öğrencilerini ağırladı. Minik öğrencilere kütüphane hakkında bilgi veren Kütüphane Müdiresi Duygu Duygulu, "Mart ayının son pazartesi başlayan Kütüphane Haftası kutlamaları kapsamında minik öğrencilerimiz, okul kütüphanemizi ziyaret ettiler. Erken yaşlarda kütüphaneyle tanışan çocuklar gelecekte kendini rahatça ifade edebilen öz güveni olan bireyler olarak ortaya çıkacaktır fikriyle öğrencilerimiz kütüphane kurallarını öğrenip kitapları incelediler" dedi. Okuma alışkanlığının küçük yaşta öğrencilere kazandırılması gerektiğini ve kurum olarak bunun bilincinde oldukları için okul öncesi eğitim alan öğrencilerle sık sık benzeri etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut, "Bu etkinlikteki temel amacımız öğrencilerimize kitap ve kütüphane alışkanlıklarını küçük yaşta kazandırmaktır. Kitapsız büyüyen çocuk, susuz ağaca benzer. Yeni neslin kitap okuyan ve okumayı seven bireylerini yetiştirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

        Etkinlik sonrası minik öğrencilere çeşitli kitap ve kitap ayraçları hediye edildi.

        (KU-SD-Y)

        23.03.2017 10:49:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler