Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de bozuk yol kalmayacak

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediye bozuk olan kırsal mahalle yollarında bakım çalışması başlattı. Son olarak, 12 Kırsal Mahallenin bağlantı yolu olan Şarköy kavşağında düzenleme başlatıldı..

        Şarköy Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan parke taş yol yapım çalışması da 12 kırsal mahallenin kesişme noktası olması sebebiyle önem arz ediyor. İlk olarak bozuk olan yolun sökümü ile başlayan çalışmaların ardından parke taş döşeme işleri başlayacak. Havaların düzelmesiyle birlikte asfalt yol yapım işlerinin de başlayacağını belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniye'de bozuk olan yol kalmayacak. Gerek asfalt yol gerekse parke taş yol olarak yapılması gereken yollar bir çalışma planına sokuldu. Bu çalışma planına göre tüm yollarımız sırasıyla yapılacak. Vatandaşlarımızın bu anlamda içleri rahat olsun. Yaptığımız planlamalar içerisinde özellikle epey yıprandığını tespit ettiğimiz Şarköy ve diğer 12 köyümüze ait yolun çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız şehir içinde ve kırsal mahallerimizde hızla sürdürülecektir" dedi.

        (FT)

        23.03.2017 10:50:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler