Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı ve Ak Parti İl Teşkilatı üyeleri yaşlılarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik İl Teşkilatı üyeleri yaşlılarla bir araya geldi.

        Bilecik'te bir kafeteryada düzenlenen programa; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, partililer ve çok yaşlılar katıldı.

        Yenilen yemek sonrası bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, partisinin Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığının "Büyüklerimize Hizmet Kararımız Evet" adı altında bir program gerçekleştirdiklerini belirtti. Yağcı, "Gerçekleşen yemek programında değerli büyüklerimiz ile bir araya geldik. Hayattaki tecrübeleriyle yolumuzu her zaman aydınlatan büyüklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah tecrübeleri ve dualarıyla 16 Nisan'da halkımızın özlemiş olduğu sistem değişikliği gerçekleşecek ve ülkemiz emin adımlarla geleceğe ilerleyecektir" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        23.03.2017 11:08:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler