Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'in Dansçıları Bursa'dan Dereceyle Döndü

        - Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçıları Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından yapılan Salsa Kulüplerarası Dans Ligi 3.Etap Yarışması'ndan iki birincilik elde etti.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Bursa Barış Spor ve Gençlik Merkezi'nde yapılan 3. Etap müsabakalarında Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularından Serra Ercilli ve Onur Turan Yetişkinler A Kategorisinde, Ayça İn ve Kartal İn Yıldızlar 2 C Kategorisinde birinci oldu. Atakan Şenbay ve Esin Gürkan Yetişkinler A Kategorisinde 5., Ertekin Yılmaz ve Melisa İlhan ise Yetişkinler Kategorisinde yarı finale kadar yarıştılar.

        Dereceye giren dansçılar Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nü temsilen 1 Nisan 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan Sportif Salsa Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar.

        (BT)

        23.03.2017 11:32:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler