Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'de kırsal mahallelere hizmet

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyesi tarafından kırsal mahallelere götürülen hizmetler kapsamında Akören Mahallesine 7 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

        Salihli Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için Akören Mahallesine 7 bin metrekare kilit parke taşı döşendi. Ayrıca Mersindere Mahallesine 4 bin metrekare taş döşenerek 6 adet oturma bankı yerleştirildi. Şirinyer Mahalle bulunan meydana düğün, nişan, hayır yemeği, mevlit gibi pek çok organizasyonda kullanılmak üzere, üzeri kapalı sosyal etkinlik alanları yapılmış olup, yöre halkının hizmetine sunuldu.

        Dombaylı Mahallesi Asım Özkan ve Gediz sokaklarına 2 bin 100 metre asfalt çalışması yapılırken, yine Dombaylı Mahallesi sınırları içindeki 4 kilometrelik arazi yollarında oluşan çukurların doldurulup greyderle arazi yollarının açılması sağlandı. Öte yandan Yağmurlar, Kordon ve Köseali Mahallelerinde tarımsal sulamayı desteklemek amacı ile sulama arklarının bakım ve onarımının yapıldığı öğrenildi.

        (BA-AY-Y)

        23.03.2017 11:47:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler