Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de Yaşlılar Günü etkinliği

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediyesi Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sevgi Evi bahçesinde ikamet eden yaşlılara yönelik yemek programı düzenledi.

        2014 yerel seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez sevgi evi projesini hayata geçiren ve ilçe genelinde bakıma muhtaç yaşlıların Sevgi Evine yerleştirilmesi talimatını veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, sosyal projelerle örnek olmaya devam ediyor.

        18-24 Mart tarihlerinde kutlanan yaşlılar haftası sebebi ile yaşlılar onuruna yemek düzenlenmesi talimatı veren Başkan Bahçavan, programın sevgi evinde yapılmasını istedi. Bu kapsamda harekete geçen Belediye Sosyal Hizmetler müdürlüğü ekipleri sevgi evi misafirlerini ve ilçede ikamet eden yaşlıları Yaşlılar Haftası etkinliğinde bir araya getirdi. Etkinliğe Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve eşi, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir ve eşi, Sevgi evi gönüllü Doktoru Mehmet Sarı ve eşi ile 70 civarında yaşlı katıldı. Program öncesi tüm yaşlıların yanına giderek hal hatır soran katılımcılar daha sonra yaşlılara özel hazırlanan hediyeleri dağıttılar.

        Yenilen öğle yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; "Çok kıymetli gençler, kıymetli misafirlerimiz. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Haftanız kutlu olsun. Bir toplum geçmişle geleceği arasında ki bağları, köprüleri oluşturduğu sürece ayakta kalır. Sizler bizim hem geçmişimizsiniz hem bugünümüzsünüz. Allah sizlerden razı olsun. Sizler bizim bereketimizsiniz. Şu anda bütün belediyemizin işleri rast gidiyorsa biz sizlerin hayırlarına dualarına bağlıyoruz. Tekrar haftanız kutlu olsun" dedi.

        Yemeğin ardından yaşlılara özel müzik dinletisi yapılırken, program sonunda tüm yaşlılar belediye ekipleri tarafından servislerle evlerine bırakıldı.

        (HD)

        23.03.2017 12:03:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler