Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu'ndan açıklama;

        - Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu;

        - "Bir kurumun spor kulübünü nefret odaklı polemiklere sokmayın"

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü 2'inci Başkanı Okay Şahin ve Futbol Şube Sorumlusu Fikret Atapay'ın, Bileciksporlu 3 oyuncunun bir maçta kırmızı kart gördükten sonra aldığı cezaların "Adaletsiz" olduğuna ilişkin yaptıkları açıklamaya cevap verdi.

        Başkan Cinoğlu, yapılan açıklamayı bir talihsizlik olarak nitelendirdi. Cinoğlu, bir kurumun spor kulübünü nefret odaklı polemiklere girmemesi gerektiğini belirterek, "Öncelikle savunduğumuz hukuk devleti, kurul kararlarına saygı duyalım. Bizim 3 oyuncularımıza toplamda 9 maç verdiler. Cezalara kulübümü olarak saygı duyduk. Kaldı ki 2 yıl Osmaneli deplasmanına seyircisiz geldik. Son dakika alınan haksız İl Güvenlik Kurulu kararlarına saygı duyduk. Her türlü olayları yuttuk. Kaleciniz Mete kardeşim hakemlere camialara sosyal medyada küfür etti iddiasına taraf olmadık. Bir kere bile kulüp olarak demecim olmadı. 'Yaptıysa hatadır' dedim. Yapmadığına inanmaya çalıştık. Kaldı ki bilin bizim bırakın masalara oturacak birileri statlara bile gelen devlet büyüğümüz şu ana kadar olmadı. Bizim oyuncularımıza Osmaneli Gençlerbirliği maçı sonrası verilen cezalar sonrası kaldı ki cezayı veren kurulu bile tanımam. Sadece kamuoyu da bilsin ki bizim büyüklerimiz bırakın maç cezası, maç sonucunu bile bilmezler. Buradaki yazıyı ne yazıktır ki üstüme almak zorundayım. Çünkü Bilecik'te muhatap olarak tekim. Bu işlere giren namussuz, şerefsizdir. Lig daha bitmedi. Bırakalım bu iki takımın başarısını alkışlayalım. Çocukların mücadelesine yazık olur, başarılar onların bize sadece sahip çıkmak yeter. Son olarak ligde rakibimiz olan sizlere başarılar dilerim. Verdiğiniz demeci düzeltmenizi temenni ederim. Son hafta büyük ihtimalle şampiyonluk maçının oynanacağı Osmaneli'ne İlçe Güvenlik Kurulu karar çıkarmadan gelebilirsek, o şöleni birlikte yaşayalım" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        23.03.2017 12:04:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler