Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversiteler Kuşadası'nda yarışacak

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonası Yarışlarının startı 25 Mart Cumartesi günü Kuşadası'nda verilecek.

        Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanlığı'nın 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve Kuşadası Kaymakamlığı ile Kuşadası Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonası Yarışlarının startı Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda 25 Mart 2017 Cumartesi günü saat 10.00'da verilecek.

        Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonası Yarışlarına ülkenin dört bir yanından yaklaşık 290 sporcu katılacak.

        Cumartesi günü Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında ilk olarak saat 10.00'da bayanlar 5000 m. koşusu yapılacak. Ardından erkekler 10.000 m. koşusu gerçekleştirilecek.

        Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından şampiyonaya katılan tüm sporculara katılım belgesi, derece elde eden sporculara madalya ve üniversite takımlarına kupa takdim edilecek.

        Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonasına katılacak tüm sporculara başarılar diledi.

        (MB-S)

        23.03.2017 12:22:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler