Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma servis araçlarında denetimlerini sürdürüyor

        - Öğrenci servis araçlarında sık sık denetim yapan Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, 50 okul servisinde kurallara uymayan servis sürücüsüne 3 bin TL cezai müeyyide uyguladı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla İl Jandarma Komutanlığı Menteşe İlçe Jandarma Trafik timleri tarafından öğrenci servislerine yönelik denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor. Öğrencilerin daha güvenli bir ortamda okullarına gidip gelmesini sağlamak amacıyla sürdürülen denetimlerde kurallara uymayan servis sürücülerine gerekli cezai müeyyide uygulanıyor.

        Menteşe Jandarma Trafik timleri tarafından Muğla'nın Menteşe ve Ula ilçelerinde Taşımalı Eğitim yapan okullarda eş zamanlı olarak okul servis araçları kontrol edildi. Menteşe Yerkesik, Gölcük ve Gazeller Ortaokulları ile Ula Gökova Salih Güneyman Ortaokullarına taşımacılık hizmeti veren Okul Servis araçlarından kontrol edilen yaklaşık 50 okul servisinden, kurallara uymayan servis aracı sürücülerine Karayolu Trafik Kanununun ilgili maddelerine istinaden toplam 3 bin TL idari para cezası kesildi. Yapılan kontrollerden sonra okul servis aracı sürücülerine öğrencilerin daha güvenli bir şekilde taşınması için 'İyi Dersler Şoför Amca' projesi kapsamında seminer ve bilgi verildi.

        Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, okul servis aracı kontrollerinin Menteşe ve Ula ilçelerinin diğer okullarında da 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı boyunca aralıksız olarak devam edeceği açıklandı.

        (BT)

        23.03.2017 12:34:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler