Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalleli talep etti Başkan Şirin yerine getirdi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu'nun Yedieylül Mahallesi mahalle sakinlerinin talebi üzerine peyzajı, aydınlatmaları, kamelyaları ve spor alanıyla yeni bir görünüme kavuştu.

        Turgutlu Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nin de içerisinde yer aldığı Yedieylül Mahallesi Öğretmenevi arkasındaki alana spor aletleri yerleştirme çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce başlayan çalışmalar bölgenin çehresini de değiştirdi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, geçen aylarda mahalle ziyaretinde incelediği alanda başlayan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini ifade eden Yedieylül Mahallesi Muhtarı Deniz Bezen, "Sağolsun Değerli Başkanımız'ın muhtarlığımızı ziyaretinde bu alanı inceleyerek neler yapılabilir noktasında görüş alışverişinde bulunmuştuk. Çünkü boş olması dolayısıyla sürekli araç park yeri olarak kullanılıyor, hatta haftalarca yerinden alınmayan araçlar kötü bir görüntü oluşturuyordu. Mahalle sakinlerimizin talebini ilettiğimiz Sayın Başkanımız'ın da hedefi de buraya işlerlik kazandırmaktı. Bu doğrultuda ilk olarak spor aletlerinin montajı başladı. Ardından çevre düzenlemesi, ışıklandırma ve kamelyaların da yerleştirilmesiyle, bu alanın çok güzel bir görünüme sahip olacağından şüphemiz yok. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla burada spor yapıp, keyifli bir vakit geçireceklerdir. Mahalle halkımızın isteğini yerine getiren bu güzel çalışma ve desteklerinden dolayı başta Turgutlu Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin'e ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi.

        (AY-Y)

        23.03.2017 12:43:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler