Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FATSO üyeleri bilgilendirildi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO)'na stant açan İŞKUR İlçe Şube Müdürlüğü, hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun start verdiği "Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği" projesi kapsamında İŞKUR Fatsa Şube Müdürlüğü tarafından FATSO'da bir stant açıldı ve oda üyeleri bilgilendirildi.

        İŞKUR olarak Fatsa'da her yerde stant açarak vatandaşları bilgilendirdiklerini belirten Fatsa İŞKUR Müdürü Mehmet Cem Kuru, " 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında vatandaşların yoğun olduğu alanlarda İŞKUR'un faaliyetlerini ve istihdam konusunda teşviki vatandaşlarımıza her alanda anlatıyoruz. Şimdi de ticaret ve sanayi odası üyeleri ile biraya geldik. Bu yönde çalışmalarımızı her yerde devam ettireceğiz. Yoğun bir ilgi var. Projenin başarılı olacağına inanıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bu çalışmalarımızı vatandaşlara anlatıyoruz. Kendilerinin bizlere dönüşü güzel. İstenilen hedeflere ulaşacağımızı Fatsa'da ve çevre ilçelerinde düşünüyoruz" dedi.

        Fatsa İŞKUR yetkililerine üyelerine yönelik vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten FATSO Başkanı Tayfun Karataş ise yaptığı açıklamada, " 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' programı kapsamında İŞKUR yetkilileri odamıza gelerek stant açıtlar ve üyelerimize bilgiler veriyor. Bu anlamda üyelerimizde yoğun ilgisi var. Amacına projenin ulaşacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        23.03.2017 13:34:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler