Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aynur Dağdemir Bilgi Yarışması sona erdi

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) üç gün boyunca devam eden "1.Aynur Dağdemir Bilgi Yarışması", final müsabakaları ile sona erdi.

        Her anı büyük çekişmeye sahne olan yarışmada dönem 4'ler mutlu sona ulaştı. Finaller sonrasında dereceye giren öğrencilere madalyaları Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özcan Yılmaz ve Doç. Dr. Levent Güngör tarafından takdim edildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Topluluğu tarafından düzenlenen "1. Dr. Aynur Dağdemir Bilgi Yarışması" yarı final ve final müsabakaları ile sona erdi. Tıp Fakültesi Mavi Salon'da organize edilen etkinliğin finalleri heyecanlı anlara sahne oldu. Yoğun bir katılımın yaşandığı organizasyon 3 gün boyunca devam etti. 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. dönem sınıflarının katıldığı bilgi yarışmasını dönem 4'ler kazandı. Ekin Özbek, İldem Kaya, Özan Balbakak'tan oluşan 1. Grup öğrencileri mutlu sona ulaştı.

        Büyük bir rekabetin yaşandığı Aynur Dağdemir Bilgi Yarışması'nda ikinciliği ise Burak Barutcan, Tahsin Atmaca ve Furkan Sazak'tan oluşan grup kazandı. Tıp Fakültesi Sağlık Topluluğu tarafından bu yıl birincisi düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özcan Yılmaz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent Güngör tarafından takdim edildi. Çok sayıda öğretim üyesinin de takip ettiği bilgi yarışmasının sonunda tüm katılımcılar günün anısına toplu fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

        Tıp Fakültesi Sağlık Topluluğu Başkanı Samet Şahin, bu anlamlı organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan öğrenci arkadaşlarına ve hocalarına teşekkür etti. Başkan Şahin, "Bilgi yarışmasının gelenek haline gelmesi için ben ve arkadaşlarım çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buradan bir kez daha tüm tıp şehitlerimizi saygı ve rahmet ile anıyoruz. Birincisini düzenlediğimiz bilgi yarışmasında dereceye giren arkadaşlarımızı gösterdikleri üstün gayretten dolayı kutluyoruz" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        23.03.2017 14:29:31 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler