Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tiryaki Aydınlıkevler Mahallesi'nde

        ANKARA (İHA) - Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aydınlıkevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, referandum öncesi süreçte mahalle halkına bilgi verdi.

        Başkan Tiryaki, Aydınlıkevler Kadın Eğitim Kültür Merkezinde 200 kişiyle bir araya geldi. Program sonrası çalışma atölyelerini de gezen Başkan Tiryaki, kadınların sanatsal çalışmalarını çok beğendiğini dile getirdi. Başkan Tiryaki burada yaptığı konuşmada, ilçede kısa sürede önemli adımlar attıklarını söyledi. Katılımcılara ilçe temizliği hakkında bilgiler veren Başkan Tiryaki, "Altındağımızın temizliğine hep birlikte katkıda bulunmalıyız" dedi. Tiryaki, sadece çöp kamyonunun çöpleri almasıyla temizlik sorununun çözülemeyeceğini belirterek, çevreye karşı daha duyarlı olunmasını istedi. Herkesin evinin pırıl pırıl olduğuna dikkat çeken Başkan Tiryaki, bu durumun dışarıya çıkar çıkmaz son bulduğunu kaydetti. Başkan Tiryaki, vatandaşlardan sorumluluk almalarını ve çevreyi de kendi evleri gibi temiz tutmalarını rica etti. İlçe temizliğini kendi kaynaklarıyla yaptıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, bu sayede belediye ekonomisine katkı sağladıklarının da altını çizdi.

        "Zenginlik ancak okumakla ve eğitimle olur"

        Başkan Tiryaki konuşmasına şöyle devam etti:

        "Dünyanın gelişmiş ülkelerine dönüp bakalım. Hepsi üretken çocuklar küçük yaşlardan itibaren sanatla, sporla ilgileniyor. Bilimle uğraşıyorlar, fenle uğraşıyorlar. Bu ülkeler doğmamış çocukların eğitimi için kenara para ayırıyorlar. Geleceğe yatırım yapıyorlar. İyi işler her zaman örnek alınmalı. Bunların hepsi eğitimle alakalı durumlar. Biz de ise durum çok farklı. İnsanlar ekonomisini biraz düzeltince yemek yediği restoranları değiştiriyor, mağazalarını değiştiriyor, oturduğu semti değiştiriyor. Bunları yaparak farklı bir statüye kavuştuklarını düşünüyorlar. Oysaki bu çok yanlış bir davranış Bu durum ancak okumayla, yazmayla olur. Kütüphaneniz zenginse olur, tiyatroya gidebiliyorsanız olur, evinizin duvarında bir sanat eseri varsa olur."

        (BC-CC-Y)

        23.03.2017 14:33:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler