Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevreci Başkan öğrencilerle çöp topladı

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Yarış Ortaokulu 7-K sınıfı öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği geri dönüşümleri toplama etkinliğine katılarak, öğrencilerle birlikte çöp topladı.

        Başkan Zekai Kafaoğlu, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan yeşil alanda Yarış Ortaokulu öğrencileriyle birlikte çöp topladı, farkındalık oluşturdu. Öğrencilerin anlamlı projesine ortak olan Başkan Kafaoğlu çöpleri toplayarak doğanın korunduğunu ve çevre temizliğine katkı sağlandığına işaret etti.

        Başkan Zekai Kafaoğlu, "Yarış Ortaokulu 7-K sınıfını ve öğretmenlerini kutluyorum. Farkındalık oluşturmak gerekli. Biz sadece hizmet belediyeciliği değil, çevreye duyarlı belediyeciliği de önemsiyoruz. Genç kardeşlerimizin çevreye duyarlı bir şekilde sahada çalışması güzel. Gelişmiş toplumlarda geri dönüşüm önemli hale geldi. Türkiye'de gittikçe geri dönüşümde yatırım yapılıyor, çöplerden enerji üretiliyor, hayvansal atıklarla biyogaz üretiliyor, kağıtlar ham madde olarak kullanılıyor, böylece kesilen ağaç sayısı azalmış oluyor. Atık yağlar ve atık piller de toplanıyor. Toplumda farkındalık, toplumda bir duyarlılık olması açısından bu çalışma anlamlı" dedi.

        (TS-

        23.03.2017 15:59:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler