Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili eski Başkan Nevzat Bozkuş, Selim'de referandum çalışması yapıyor

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - AK Parti'den 2009-2014 yılları arasında Kars Belediye Başkanlığı yapan Nevzat Bozkuş, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde Kars'a gelerek partisine destek için kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan destek istiyor.

        AK Partili eski Başkan Nevzat Bozkuş, geldiği Selim'de Belediye Başkanı Coşkun Altun ile birlikte vatandaşlar bir araya geldi. Bozkuş, Selimlileri tek tek dolaşarak Cumhurbaşkanlığı sistemi ve neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyor.

        15 yıllık AK Parti hükümetinin istikrarının Türkiye memnuniyet yarattığını ve Türkiye'nin güçlenmesini özellikle Avrupalıları rahatsız ettiğini ifade eden Nevzat Bozkuş, "Karslılar gerek Sayın Bakanımız için gerek Başbakanımız için ve gerekse Cumhurbaşkanımız için evet diyecektir. Çünkü Türkiye'nin büyümesi gelişmesi, Kars'ın büyümesi ve gelişmesidir. Ben inanıyorum aklıselim herkes referandumda gerekli cevabı vererek Türkiye'nin gelişmesine, daha da büyümesine katkı sağlayacaktır" dedi.

        Eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ile birlikte ilçe merkezinde vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Selimliler ise referandum da 'evet' diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacakları sözünü verdi.

        IÇ-

        23.03.2017 16:08:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler