Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Gazeteciler Cemiyeti kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da yeni kurulan Aksaray Gazeteciler Cemiyeti, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay'ı ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karatay, Türkiye'de yerel medyanın çok önemli olduğunu ve ciddi anlamda önemli bir görev üstlendiğini belirterek, "Biz yerel medyanın başta 15 Temmuz olmak üzere Türk Milleti'ne Türk Devleti'ne katkısını hep birlikte yaşadık. Öncelikle bundan dolayı tebrik ediyorum. 15 Temmuz gecesi yerel medya ulusal medyanın da bir kısmı ile beraber, Türkiye'nin kırılma noktasında çok önemli bir görev üstlendi. Biz defalarca teşekkür ettik ama ne kadar etsek azdır. Vatandaşın bilinçlenmesi konusunda o gün olağanüstü bir süreç yaşandı. Onun öncesinde yerel medya doğru bilginin doğru zamanda halkımızla siyaset arasındaki diyaloğunu, bilgiyi sağlaması açısından çok önemli görevler yapmaktadır. Aksaray'da cemiyetinizde 5 yerel gazete, 4 haber ajansı ile birlikte çok önemli bir pozisyon yakalanmış, cemiyetin sizlere ve Aksaray'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önümüzdeki süreçte cemiyetin daha aktif şekilde çalışması ve basını yönlendirmesi, vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi açısından önemsiyoruz. Allah hayırlı mübarek eylesin, görevlerinizde başarılar diliyoruz" dedi.

        Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ise, "Aksaray'da medya kuruluşu sahipleri ve temsilcileri ile çalışanlarından oluşan Aksaray Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunu tamamladı ve ilk ziyaretimizi de size yaptık. İlimizde gazetecilerin birlik ve beraberliği, dayanışmasını cemiyette sağladık" şeklinde konuştu.

        (YC-FM-Y)

        23.03.2017 16:14:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler