Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tramvay yolunda motorlu araçlara uygulama

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motorlu araçların kullanmasının yasak olduğu tramvay yolunda uygulama yaparak bazı motosiklet sürücülerine ceza kesti.

        Eskişehir Ulaşım Koordinasyon Merkezinin almış olduğu kararla bazı cadde ve sokakların bisiklet, elektrikli bisiklet, motosiklet ve araç geçişine kapatılmasına rağmen yasaklara uymayanlara yönelik bir çalışma başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motorlu araçlarının kullanımının yasak olduğu 2 Eylül Caddesinde motosikletlilere geçit vermedi. Ekipler, yapılan uygulamada sürücülere ceza kesilirken, yasak olan bölgelerde araç kullanılmaması konusunda da sürücüleri uyardı. Emniyet Müdürlüğü de, uygulamanın devam edeceğini bildirdi.

        (MKÖ-MET-Y)

        23.03.2017 16:47:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler