Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mesire alanı yolu, yaz sezonuna hazırlandı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu piknikçilerin uğrak merkezi olan mesire alanını yaz sezonu öncesinde asfaltladı.

        Karaköprü İlçesinde Çamlıyayla Mahallesinde gece-gündüz demeden asfalt çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 17 metre genişliğinde 2500 mt uzunluğundaki orman yolunu, 24 saat sürede asfaltlayarak hizmete sundu. Yaz aylarında piknik yapmak isteyen Şanlıurfalıların yoğunlukla tercih ettiği mekanların başında gelen Mesire Alanında asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden bölge sakinleri, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

        Deforme olan cadde ve bulvarlarda aşınmış asfalt tabakasını yenilerek revize çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye başta olmak üzere 13 ayrı ilçede çalışmalarına ağırlık verdi.

        (CS-SD-Y)

        23.03.2017 18:02:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler