Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevi Sakinlerinden El Emeği Göz Nuru Sergisi

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA)- Manavgat Belediyesi Huzur Evi sakinleri, yağlı boya tablo, seramik boyama, el işleri ve ahşap boyama sergisi açtı.

        Manavgat Belediyesi Huzur Evinin sakinleri 6 aylık süreçte gerçekleştirilen kursların ardından ortaya çıkardıkları el emeği göz nuru eserleri Atatürk Kültür Merkezi'nde açılan sergide Manavgat halkının beğenisine sundular. Yaşlılar Haftası kapsamında açılan ve 3 gün açık kalacak sergi açılışı öncesinde AKM Tiyatro ve konser salonunda Huzur Evi sakinlerinden oluşan koro birbirinden güzel eserleri seslendirdi. İzmir Marşı ile başlayan konser yaşlıların seslendirdiği Türk Halk ve Sanat Müziği parçalarıyla devam ederken, salonu dolduranlar koroya eşlik ettiler.

        Konserin ardından yağlı boya tablo, seramik boyama, el işleri, ahşap boyama gibi bir çok eserin bulunduğu sergi huzurevi sakinleri ve protokol üyeleri tarafından kurdelenin kesilmesiyle açıldı.

        Sergide yer alan bir çok eser açılışa katılan davetliler tarafından satın alınırken elde edilen gelirin huzur evinin ve sakinlerinin ihtiyaçlarında kullanılacağı bildirildi.

        (AK-Y)

        23.03.2017 18:18:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler