Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni'de bazı köylerin alt yapıları yatırım programına alındı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, ilçeye bağlı bazı köylerin kanalizasyonlarının, kilitli parke taşı döşenmesinin ve sağlık ocaklarının 2017 yatırım programına alındığını söyledi.

        AK Parti hükumeti ile şehir merkezlerinde olduğu gibi köylerin de hizmetlerle buluştuğunu ve buluşmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Çiğdem, "AK Parti'den önce hizmetlerde yeter anlayışı hakim iken, şimdi çok şükür ki kilitli parkeden köy konağına, kanalizasyondan sağlık ocağına kadar bir çok hizmeti ve eseri köylerimize kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Hizmetler kapsamında Akdurak, Yukarısöğütlü, Pınarbaşı, Karalar Çakallı mezrası ve Çaykaya köylerimize altyapı kanalizasyon ihalelerinin yer teslimi yapıldı. En kısa sürede yapımlarına başlanacak. İnşallah 2017 yılı içinde 9 köyümüzün daha alt yapı ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanacak. Köylerimize yaklaşık 47 bin 700 metre kara kilitli parke yolu için ihale yapıldı. Yer teslimi Pazartesi günü yapılacak ve en kısa sürede yapımına başlanacak. Sayören, Üçgöz ve Kutluca köylerimize yapılacak olan sağlık ocakları 2016 yılı yatırım programına alınmış ve ödenek tahsis edilmişti. Sağlık ocaklarının ihale süreci başlatılacak ve köylerimiz sağlık ocaklarına kavuşacak. Buralara ek bina değil, yeni binalar yapılacak. Bu işler gönül işi, bu işler dava işi. Bizim davamız da millete ve memlekete eser ile hizmet kazandırmak" dedi.

        (RK-SD-Y)

        23.03.2017 20:21:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler