Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapaklı'da Gaziler Derneği temsilciliği açıldı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, gazilerinin sorunlarına çözüm bulmak, iş ve işlemleri tek elden yürütebilmek amacıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği açıldı.

        Kapaklı ilçesinde Gazilerinin sorunlarına çözüm bulmak, iş ve işlemleri tek elden yürütebilmek amacı ile İbrahim Çetintaş başkanlığında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği açıldı. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'in makamında verdiği açılış izin belgesi sonrası kısa bir sohbet gerçekleşti.

        Kaymakam Yüzer, bugün olduğu gibi her zaman desteğe hazır olduğunu ve temsilciliğin hayırlı olması temennilerini iletti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi İbrahim Çetintaş ise, desteklerinden dolayı Kaymakam Mehmet Yüzer'e teşekkür etti.

        (HLD-MEF-Y)

        24.03.2017 09:36:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler