Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beylikdüzü Yüzme Kulübü açıldı

        - Şampiyon sporcular Beylikdüzü'nde antrenmanlarına başladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Uzun süredir Beylikdüzü'nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, belediyenin desteği ile bir tesise kavuştu. Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanında yer alan ve rehabilite edilerek kulübe tahsis edilen tesisin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.

        Bünyesinde Avrupa Şampiyonu sporcuların da yer aldığı Beylikdüzü Yüzme Kulübü antrenmanlarını yapacağı tesisine kavuştu. Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanında yer alan ve rehabilite edilen yarı olimpik havuz Beylikdüzü Yüzme Kulübüne tahsis edildi. Üzeri açılır-kapanır olarak yapılan yüzme havuzunun açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.

        "Spor İşleri Müdürlüğü her alanda hizmet veriyor"

        Kulübe başarılar dileyen Başkan Ekrem İmamoğlu, "Kurduğumuz Spor İşleri Müdürlüğü sayesinde ilçemizde çok farklı alanlarda spor faaliyetleri yapılıyor; ancak ben yüzmeyi her zaman farklı bir yere koyuyorum. Özellikle çocukların bedensel ve zihinsel gelişimi için etkili olan yüzme dünya çapında da itibarlı bir spor dalı. Yüzme kulübüne tahsis edilen bu tesis ilçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

        2002 yılından beri Beylikdüzü'nde çalışmalarını sürdüren kulübe rehabilite edilerek tahsis edilen yarı olimpik yüzme havuzunun açılışında Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri mini bir konser verdi. Açılışta Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Açılış Beylikdüzü Yüzme Kulübü üyelerinin gerçekleştirdiği performanslar ile son buldu.

        Tesiste hidroterapi tedavisi de verilecek

        Tesiste Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü aracılığı ile yapılan yaz-kış spor okulları hizmeti ücretsiz verilecek. Ayrıca; Sağlık İşleri Müdürlüğünün hizmeti olarak uygulamada olan hidroterapi tedavisi de bu tesiste doktor tarafından önerilen vatandaşlara, uzman yardımı ile verilecek.

        (HB-MK-Y)

        24.03.2017 09:50:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler