Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de gübre ve mazot desteği başvuruları

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çiftçiler gübre ve mazot desteği için dosya hazırlığına başladı. Başvuruların Haziran ayı sonuna kadar tamamlanacağını anlatan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, çiftçilerin başvuru süresini geçirmemelerini istedi.

        Burhaniye'de çiftçiler, 2017 yılı gübre ve mazot desteği dosyalarını hazırlamaya başladı. Başvuru dosyaları için Ziraat Odası Başkanlığına gelen çiftçiler, hazırlanan dosyalarını Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne teslim ediyorlar. 90 yaşındaki Hakkı Kaya'ya ait dosyayı imzalayan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, "Çiftçilerimiz gübre ve mazot desteği dosyalarını hazırlıyorlar. Bizim imzaladığımız dosyalar da Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne teslim ediliyor. Çiftçilerimizin başvuru süresini geçirmemelerini istiyoruz" dedi.

        (FT)

        24.03.2017 10:39:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler