Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Travel Expo Ankara Turizm Fuarında Şanlıurfa tanıtılıyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın tanıtılması kapsamında Travel Ekspo Ankara Turizm Fuarında Şanlıurfa tantılacak

        22-27 mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Travel Expo Ankara Turizm Fuarına Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gap İdaresi Başkanlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Eyyübiye Belediye Başkanlığı, Haliliye Belediye Başkanlığı, Karaköprü Belediye Başkanlığı, ŞUTSO, Ticaret Borsası ve turizm sektörünün katılımıyla başlandı. Türkiye'nin önemli turizm firmalarını bir araya getiren fuarın ikincisi 23-26 Mart'ta ziyaretçileri ağırlayacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü ekiplerince kültürünü ve değerlerini görsellerle yansıtan modern standımızda profesyonellere ve misafirlere dağıtılmak üzere, Şanlıurfa haritalı gezi rehberi Türkçe - İngilizce, İngilizce - Türkçe tanıtım bilgilerini içeren broşürler dağıtılacak. Ayrıca standa ziyarete gelen misafirlere fuar süresince her gün çiğköfte ikramı yapılacak.

        7 ülkeden 42 şehir ve 220 katılımcının yer aldığı 2.Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarında turizm sektörüne dair tüm yenilikler ve sunulan fırsatlarla katılımcı firmalara güçlü iş bağlantıları kurma imkanı da tanınacak.

        (Şİ-SD-Y)

        24.03.2017 10:53:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler