Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniyeli çiftçiler fuara gidecek

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı, çiftçileri 7.Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarına götürecek. Fuara gideceklerin kayıt yaptırmalarını isteyen Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, gezilerinin yararlı olduğunu söyledi.

        Burhaniye Ziraat Odası Başkanlığı, çiftçileri fuara götürmek için çalışma başlattı. 7 Nisan'da Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarına gideceklerini anlatan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, "Çiftçilerimizi fuarlara götürme geleneğimizi yaşatıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız fuar gezileri faydalı oldu. Fuarlarda çiftçilerimiz yeni teknolojileri öğreniyorlar. 7 Nisan'da 7.Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarına gideceğiz. Fuara gitmek isteyenler kayıtlarını yaptırabilirler" dedi.

        (FT-MA)

        24.03.2017 11:03:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler