Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşlı adamı oğlun karakolda yalanıyla dolandırdılar

        Serkan Akkuş

        BURSA (İHA) - Bursa'da Gemlik ilçesinde telefonla aradığı kişiye oğlunun karakolda gözaltında olduğu söyleyen dolandırıcı yaşlı adamın parası ve altınlarını dolandırdı.

        Edinilen bilgiye göre Gemlik ilçesinde ikamet eden G.Ç.'yi arayan kimliği belirsiz dolandırıcı. Oğlun S.Ç. karakolda gözaltında eğer onu kurtarmak istiyorsan evdeki altın ve paraları bize vermen gerekiyor. Gerçek suçluları yakalamak için operasyonda kullanacağız" dedi. Oğlunun tutuklandığını sanan yaşlı adam çaresiz dolandırıcıya inanıp evde bulunan bir miktar altın ile 250 parayı kapıya gelen dolandırıcıya teslim etti. Bir süre sonra oğul S.Ç eve gelince gerçek ortaya çıktı. Dolandırıldığını anlayan G.Ç. polise giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

        (UGR-

        24.03.2017 11:20:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler