Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler 300 fidanı toprakla buluşturdu

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanlığı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kızılay Kulübü üyeleri fidan dikimi yaptı.

        Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanlığı ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kızılay Kulübü üyesi 90 öğrenci, 15 Temmuz Şehitler Ormanına 300 adet fidan dikerek, fidanlara kendi isimlerini verdiler. Fidan dikimi sırasında açıklama yapan Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, düzenledikleri fidan dikiminde en büyük destekçilerinin Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin olduğunu belirterek, "Bize bu konuda en büyük desteği veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kızılay Kulübü Danışman hocamız Muhammed Okur ve kulüp üyelerimizdir. Kendilerine bu özverilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ağacın son dönemlerdeki kazanmış olduğu önem hepimiz için bilinen bir gerçektir" dedi.

        (CKT-KÇ)

        24.03.2017 12:26:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler