Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapalı pazar yerinin yapım ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar yerinin yapım ihalesi yapıldı. İhale kararının kesinleşmesinin ardından nisan ayı içerisinde yapım çalışmalarına başlanacak olan kapalı pazar yeri inşaatının yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor.

        Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar yerinin yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildi. İhaleye 5 firma katılarak teklif verdi. İhale kararının kesinleşmesinin ardından yapım çalışmalarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor. Hızlı bir şekilde yürütülecek çalışmaların ardından inşaatın yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. Yeni Mahalle Şenkal Caddesi üzerinde eski kapalı pazarın bulunduğu alana yapılacak kapalı pazar yerinde 14 bin 250 metrekare kapalı alan içerisinde 1 adet dükkan alanı 31 metrekare olan 30 adet dükkan ve kiralanabilir alan bulunuyor. Kapalı pazar yeri ayrıca tuhafiye bölümü 679 kişilik, sebze-meyve bölümü de 859 kişilik olarak planlandı.

        (FSİ-Y)

        24.03.2017 12:27:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler