Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'de Down sendromu çocuklar için etkinlik

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde Down sendromu çocuklar için etkinlik düzenlendi.

        Silopi Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ökten, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Osmanoğlu, esnaflar, vatandaşlar ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri katıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı programda Down sendromu çocuklar ile üniversite öğrencileri birlikte dans etti, halay çekti. Çizgi film karakterlerine ait kostümlerin giyen öğrenciler Down sendromlu çocukları eğlendirerek, neşeli dakikalar geçirmelerini sağladı. Programda ayrıca halat çekme ve çuval yarışı da yapıldı.

        Silopi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Atilla Ünlü, "Amacımız Down sendromlu öğrenciler ile üniversitemizi birleştirmekti. Bu şekilde gerçekleştirdiğimiz faaliyet için öğrenciler ve okul yönetimimiz bize desteklerimi esirgemediler. Aynı şekilde de Silopi halkına ve esnafına çok teşekkür ederiz" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        24.03.2017 12:45:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler