Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinin Reşadiye Caddesi'nde yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları tamamlandı.

        Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, Reşadiye Caddesi'nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest boruların sık sık arıza yaptığı için tümüyle yenilenmesine karar verildiği, bu nedenle çalışma başlatıldığı belirtilerek, "Bundan sonra artık bu tür arızalar olmayacak ve en önemlisi bu borular 100 sene dayanıklı olma özelliği taşıyor. Yolun toplam uzunluğu 1600 metredir, 350 metrelik kısmında yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. Çalışmalar OSKİ, Aksa (Doğalgaz) ve Ulaşım Dairesi ekiplerince koordineli olarak devam ediyor. Yolun alt yapısında geriye kalan kısmı da yakın zamanda tamamlanacaktır" denildi.

        "Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz"

        Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu ifade ederek, "Fatsa ilçemizde gerçekleşen bu çalışma ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürümüz Sayın Fatih Yürük ve ekibine çok teşekkür ederiz. Yapılan bu çalışma sırasında halkımızın ve esnaflarımızın biraz sabır ve anlayış göstermesini bekliyoruz. İnşallah bu yaz döneminde bitirilecek bu çalışma ile Reşadiye Caddemizin su hattı çok sağlam bir duruma gelecektir" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        24.03.2017 13:38:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler