Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı'nda vakıf üniversitesi kurulacak

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı'na kurulması için karar verilen vakıf üniversiteyle ilgili Hekimler Birliği ve Türkiye Ekonomik ve Kültürel Dayanışma Vakfı Genel Başkanı (TEKDAV) Prof. Dr. Hikmet Akgül ile bir araya geldi. TEKDAV Vakfı Başkanı Prof. Dr. Akgül ve üniversite mütevelli heyeti, Başkan Duruay'ı makamında ziyaret etti. Başkan Duruay, bilimsel ve önemli bir projeye belediye ve halkı olarak her türlü destek ve imkanı sunacaklarını ifade ederek, "Bu güzel projeyi Gölbaşı'nda yapacağınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

        TEKDAV Genel Başkanı Akgül ise, Gölbaşı'na yeni bir vakıf üniversitesi kazandıracaklarını belirterek, Duruay'dan gereken yardım ve desteğin verilmesini istedi. Akgül ve üniversite heyeti, Duruay'a vereceği desteklerden dolayı teşekkür ederek, üniversitenin Türkiye, Ankara ve Gölbaşı için hayırlı olmasını diledi.

        (JA-BC-Y)

        24.03.2017 13:52:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler