Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        14 bin 300 öğrenciye 750 bin TL değerinde giysi yardımı

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak ilçesindeki 81 okulda eğitim öğretim gören 14 bin 300 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

        Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun girişimleri sayesinde LC Waikiki firması tarafından ilçe merkezi başta olmak üzere belde ve köylerdeki 81 okulda eğitim öğretim gören toplam 14 bin 300 ilk ve ortaokul ile lise öğrencisine giysi yardımı yapıldı. LC Waikiki firması tarafından gönderilen giysi yardımlarının bazı okullardaki dağıtımlarına katılan Ufuk Özen Alibeyoğlu, öğrencilere giysilerini dağıttı. LC Waikiki firmasının örnek davranışından ötürü teşekkürlerini ileten Alibeyoğlu, yaptıkları girişim sayesinde 14 bin 300 öğrenciye 750 bin lira değerinde giysi yardımı yapıldığını söyledi. Yapılan yardım sayesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin hem giysi ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandığını hem de öğrencilerin mutlu olduğunu kaydeden Alibeyoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

        Öğrencilere nasihatlerde bulunan Alibeyoğlu, dört elle derslerine sarılmalarını istedi.

        Yardım paketleri alan öğrenciler ise, Alibeyoğlu'na teşekkür ettiler.

        (GO-MSA-Y)

        24.03.2017 14:11:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler