Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftçilerle desteklerden faydalanma yolları anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Malkara Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün çiftçi ziyaretleri programı kapsamında, Dolu ve Mestanlar mahallerine ziyaret gerçekleştirildi.

        Malkara İlçe Tarım Müdürü Dr. Cengizhan Erbaş ve müdürlük personelleri Ziraat Mühendisi Erman Sayhan ve Tekniker Bayram Doğan ile birlikte Mestanlar ve Doğan mahallerini ziyaret edip, çiftçilerle görüştü.

        Toplantıyla ilgili yapılan açıklamada, "Çiftçilerin zirai faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi, tarımsal ve hayvansal desteklemelerden azami faydalanabilmenin önemi konusunda açıklamalarda bulunduk. Bu konular ve çiftçilerin karşılaştıkları diğer sorunlar hakkında çözüm yolları ilgili detaylı bilgiler verdik. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları olarak bizler devletimizin çiftçiye uzanan elleriyiz. Gayretli çalışmalarımızın memnuniyetini bir kez daha halk nezdinde görmüş olmamız bizleri mutlu etmiştir. Mahalle muhtarlarımıza ve değerli üreticilerimize teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

        (HT-MEF-Y)

        24.03.2017 14:13:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler