Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GTB 'den anlamlı ziyaret

        - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) personelleri, Huzurevini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Ticaret Borsası çalışanları, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

        Gaziantep Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özgür Bayram ve beraberindeki (GTB) çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, borsa personelleri ellerini öperek sohbet ettikleri huzurevi sakinlerine çiçek verdi. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenerek, istekleri konusunda bilgiler alan GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, "Sizler, bizlerin bu dünyadaki en kıymetli varlıklarımızsınız. Yaşamınız boyunca gerek aileniz ve evlatlarınız için gerekse de ülkemiz için sarf ettiğiniz emek ve fedakarlıkların karşılığını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Tatlı bir tebessümünüz, huzurunuz ve sağlığınız bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır. Yaşlıların geçmişin aynası, geleceğin ise yol göstericisi olduğunu vurgulayan Bayram, sahip oldukları engin bilgi birikimiyle yaşlıların hayat tecrübelerine her zaman ihtiyaç duyduklarını" ifade etti. Bayram konuşmasında ayrıca huzurevi sakinlerinin yaşlılara saygı haftasını da kutlayarak, sağlıklı ve mutluluk dolu ömür dileklerinde bulundu.

        Ziyaret, GTB personelleri ve huzurevi sakinlerinin hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

        (SD-Y)

        24.03.2017 15:04:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler