Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fethiye'de MUSKİ'den arızalara yaz önlemi

        - MUSKİ ekipleri Fethiye İlçesinin tamamını besleyen içme suyu hattı üzerinde meydana gelen arızalara müdahale ederken, 7 ayrı noktadaki arızalar tespit edilerek tamiratları tamamladı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Fethiye İlçesinin tamamını besleyen içme suyu hattına müdahale etti. Hat üzerinde meydana gelen su kaçaklarının tespitini yapan ekipler hattı kapatarak 7 ayrı noktada tamirat çalışması gerçekleştirdi. Böylelikle yaklaşan turizm sezonunda İlçede su sıkıntısı yaşanmasının önüne geçildi.

        20 Personel Çalışmalara Katıldı

        Seydikemer İlçesi Ören Mahallesinde bulunan ve Fethiye'yi besleyen ana hatta yapılan çalışmalar sırasında Fethiye Merkez dışında Karaçulha, Bozyer, Gökben ve Esenköy Mahallelerine su verilemezken 5 iş makinesi ve 20 personel aralıksız çalışmalara katıldı. Sabah 05.00'da başlayan bakım onarım çalışmaları gece 02:00'de sona erdi. Ekipler suyun kesilmesini fırsat bilerek Karaçulha ve Fethiye merkez depoların temizliklerini de tamamladı.

        MUSKİ Bizim İçin Telefonun Ucunda

        Çalışmaların yapıldığı Seydikemer İlçesi Ören Mahallesi Muhtarı Şahin Ekinci, MUSKİ ekiplerinin çalışmalarında çok memnun olduklarını belirtirken sorunlarını bir telefonla hallettiklerini söyledi. Ekinci, "Bizim Mahallemizde su kaynakları çok bol olduğu için ben bu işleri çok iyi gözlemliyorum. Buradaki arıza çok büyük bir arıza ancak ekiplerin çalışmaları sayesinde 24 saate bile varmayan 8-10 saatlik su kesintileriyle sorun çözülüyor. Bu nedenle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün başta olmak üzere MUSKİ Genel Müdür Baki Ülgen ve tüm çalışanlara teşekkür ederim. MUSKİ bizim için telefonun ucunda. Büyükşehir olmadan önce vatandaşlarımızın uzun süre susuz kaldığı zamanlar oldu. Şimdi böyle bir sorunumuz kalmadı" dedi.

        (BT)

        24.03.2017 15:18:55 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler