Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu badem ağacı her yıl erken açmaya abone gibi

        (Fotoğraflı)

        Yaşar Arda

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Akarbaşı Camii'nin bahçesinde yer alan yaklaşık 100 yılık badem ağacı her yıl olduğu gibi bu yıl da erken çiçek açtı.

        Geçtiğimiz yıllarda da erken çiçek açan ve bolca badem veren ağaç erken açmaya adeta abone olmuş durumda. Akarbaşı Camii'nin eski yöneticilerinden Münür Erkaplan "Ben yirmi yıldan fazladır bu mahallede oturuyorum. O tarihten bu yana da bu caminin yöneticiliğini ve başkanlığını yıllarca yaptım. Badem ağacı yaklaşık yirmi yıldır Eskişehir'de erken çiçek açan merkezdeki ağaçlar içerisindedir. Belki de ilk sırayı alıyor. Badem ağacı bir kaç gündür çevreden geçen vatandaşlar tarafından ilgiyle izleniyor ve bu betonlaşma içerisinde cami bahçesi adeta doğanın sesini haykırıyor gibi duruyor'' diye konuştu.

        (YA-MET-Y)

        24.03.2017 15:22:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler