Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın Meclisi üyeleri, yaşlı kadını evinde ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nde yaşayan 96 yaşındaki Esma Güzel, İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin ziyaretiyle duygu dolu anlar yaşadı.

        Asuman Sert'in başkanlığını yaptığı Kadın Meclisi üyeleri, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Mahallesi'nde oturan Esma Güzel'i evinde ziyaret ettiler. 37 yaşındayken eşini kaybeden, 1 yaşında erkek çocuğunu kaybeden, daha sonra bir oğlu ve bir gelini de ölen 96 yaşındaki Esma Güzel, Kadın Meclisi üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyarette konuşan Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, "Yaşlılar bizim varlık sebebimizdir, dua ağacımızdır. Onlara hizmette ve saygıda kusur edilmemesi gerekir. Esma Teyze yaşadığı uzun yıllarda ayakta durmayı, kendi işini görmeyi başaran hepimizin örnek alacağı bir büyüğümüz. Yaşamı boyunca pek çok dertler, acılar görmüş. Buna rağmen vatanımız için dua etmekten geri kalmıyor" dedi.

        (İG-GY-Y)

        24.03.2017 16:09:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler