Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalleler bir bir yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesinde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların sürdüğü mahallede muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde altyapı yenileme ve sıfırdan altyapı döşeme çalışmalarına aralıksız bir şeklide devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes'in Deliçoban Mahallesinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını tamamladı. Kanalizasyon çalışmasının ardından mahallede içme suyu şebeke yenileme çalışmaları başladı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya'yı makamında ziyaret ettikten sonra Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulunmak üzere çalışmaları yerinde inceledi. Mahalledeki incelemelerinde Aslay'a, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Uğur Topkaya, MASKİ İlçe Sorumlusu Türker Kesici ve MASKİ teknik personelleri eşlik etti. Mahalle sakinleri ve muhtarla bir araya gelen Aslay, vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Deliçoban Mahallesine hizmet yağmuru

        MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gördes'in Deliçoban Mahallesine kanalizasyon ve içme suyu şebeke yenileme, 2 farklı derede ıslah çalışması, içme suyu artıma tesisi, yeni bir sondaj ve içme suyu terfi hattı çalışması mahalleye kazandırılıyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahalleye kazandırılan çalışmalardan dolayı memnun olan mahalle sakinlerinden Necati Baykal, "Mahallemizde güzel çalışmalar oluyor. Çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederiz. Gerçekten güzel hizmetler sağlıyor. Bir ülke dediğin zaman altyapıyla tamamlanır. Güzel bir düşünce güzel bir hizmet" derken, Ahmet Kaya ise, "Altyapı çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Çalışmalardan memnun olduklarını kaydeden Sezai Tanrıöver isimli mahalle sakini, "Mahallemizde şu an altyapı çalışmaları var. Tüm çalışmalardan çok memnunuz. Yapılan işlerden ve çalışan işçilerden de çok memnunuz. Hizmetler çok güzel oluyor. Yaptırandan Allah razı olsun" dedi.

        Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk de şunları söyledi: "MASKİ'nin çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Yeni sondajımızdan çıkan içme suyumuz da depomuza verildiği zaman yaz aylarında susuzluk sorunu çekmeyeceğiz. Hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a, ilçemizdeki müdürlerimize ve emeği geçen tüm personele şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim"

        (SC-Y)

        24.03.2017 16:31:11 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler