Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahlat'ta Proje ve Danışmanlık Bürosu açıldı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesinde Atılım Mühendislik Proje ve Danışmanlık adıyla yeni bir iş yeri açıldı.

        İlçenin Yukarı Çarşısında bulunan mühendislik bürosunun açılışına Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkan Yardımcısı Nail Uslu, Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Şeker, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. İş yerinin açılışı öncesinde bir konuşma yapan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, "İbrahim Bey yaklaşık 2 yıl kadar proje ofisimizde çalışıyordu. Şimdi kendi proje bürosunun açılışını yapmayı Allah bizlere nasip etti. Devlet bir iş kapısıdır, ama özel sektörde bir iş kapısıdır. Özel sektör büyüdüğü zaman ekonomimiz büyür. Bu münasebetle hem ülke ekonomisine hem de ilçe ekonomisine faydasının olacağını değerlendiriyorum. Bütün büyük işlerin ardında projeler vardır. Her isabetli işin ardında projeler var. Proje işi artık çok önemli. Artık devlette bile projesiz Maliye Bakanlığı ve hazinemiz para göndermiyor. Bunun bir projeye, başlangıcının, sonunun ve amacının belirtilmesini istiyor. İnşallah buranın da ilçemizdeki işlere de faydalı katkıları olur diye düşünüyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

        Daha sonra Akkoyunlu Cami İmam Hatibi Mehmet Bektaş'ın yaptığı dua ile iş yerinin açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından büroyu gezen Kaymakam Tekbıyıkoğlu, işletme sahibi İnşaat Mühendisi İbrahim Karabudak'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        İşletme sahibi İbrahim Karabudak ise, açılışa katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Yeni açmış olduğum büroda statik proje, mimari proje, taahhüt işleri, kentsel dönüşüm, hak ediş hazırlama, inşaat ve emlak, kırsal kalkınma projeleri, tarımsal projeler, iş güvenliği hizmetleri ve enerji kimlik belgesi, KOSGEB ve DAKA projeleri hazırlıyoruz. Açılışımızla birlikte halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

        Açılış programı verilen ikramlarla birlikte sona erdi.

        (SAD-MSA-Y)

        24.03.2017 16:56:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler