Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi'nden sünnet şöleni

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan organizasyon ile kentteki bütün çocuklar ücretsiz olarak sünnet edilecek.

        Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kapsamında hazırlanan Sünnet Şöleni organizasyonu ile Bilecik'te bulunan mülteci çocuklar da sünnet için başvuru yapabilecekler. Gerçekleştirilecek olan hizmetten faydalanmak isteyen ailelerin, 3 Nisan Cuma gününe kadar Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurarak kayıt yaptıracaklardır. Ayrıca gerçekleştirilecek Sünnet Şöleni hakkında bilgi almak isteyen aileler, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ait; 0228 212 11 68 -127 dahili numaralı telefonları arayarak gereken bilgiyi alabilecekleri belirtildi

        (CKT-MET-Y)

        24.03.2017 17:20:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler