Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de motivasyon eğitimleri sürüyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi'nin konuğu olan KOÜ. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Bütün "Motivasyon, Karar Verme ve İletişim" hakkında belediye personeline bilgiler aktardı.

        Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Bütün, Başiskele Belediyesi personeline motivasyon, karar verme ve iletişim konularında bilgiler vererek yapılması gerekenleri anlattı. Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro salonunda gerçekleşen eğitim seminerinde Prof. Dr. Erhan Bütün, hedeflerinin belediyenin değişik birimlerinde çalışan personelin aslında takım çalışmasının bir parçası olduğunu hatırlatmak olduğunu belirtti. Prof. Dr. Erhan Bütün bununla ilgili dünya üzerinden güncel örnekler vererek, çalışanların nasıl bir hedef belirlemeleri gerektiğini anlattı.

        Başiskele Belediyesi'nde, kurum içi gerçekleşen bu tip eğitimler, personelin kurumunu daha çok sahiplenmesine teşvik ediyor. Edinilen bilgilerle kurum içinde isteklendirme yükseliyor. Bu da yaptığı işe yansıdığı gibi çalışmasından keyif almasını, daha verimli ve heyecanlı çalışmasını tetikliyor.

        (GY-Y)

        24.03.2017 17:24:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler