Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar'da Yol Çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar'a geçtiğimiz yıl bağlanan Büyükçaylı Mahallesinde ve altyapısı tamamlanan yerlerde yol çalışması başlatıldı.

        Belediye başkanları Mehmet Bayol ve Mehmet Altun yol çalışmaları hakkında gazetecileri bilgilendirdi. Belediye Başkan Yardımcıları Bayol ve Altun konuşmalarında "Büyükçaylı mahallemiz geçtiğimiz yıl Ceylanpınar'a bağlandı. Mahalle sakinleri ve muhtardan gelen talepler doğrultusunda Akçakale yolu bağlantısının 7 kilometresi stabilize yoldu. Burası büyük bir mahallemiz, 7 bağlantısı bulunuyor. Bu alan TİGEM arazileri içerisinde bulunuyor. Mahalle sakinlerinin talepleri üzerine bu yolumuzun asfaltlama programına alınması konusunda Belediye Başkanımız Menderes Atilla ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi talimat verdi. Bugün de asfalt öncesi stabilize çalışmasına başlandı. İnşallah en kısa zamanda bu yolun 7 kilometre ve bağlantısıyla birlikte toplam 10 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yapılacak. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Ceylanpınar ilçe merkezinin dış mahallelerinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından stabilize yol çalışmaları başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, Bahçelievler Mahallesi C Küme Evlerinde stabilize yol çalışmasının devam ettiğini belirterek, kilitli parke taşı öncesi zemin hazırlıklarının yapıldığını söyledi.

        (UK-SD-Y)

        24.03.2017 19:57:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler