Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Belediyesi 52 yaşında

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediyesi, kuruluşunun 52. yıldönümü dolayısıyla tören düzenledi.

        Belediye binası önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, burada yaptığı konuşmada, 52 yıl önce büyük uğraşlar verilerek Gölbaşı Belediyesi'nin kurulduğuna dikkat çekerek, o günlerden bu günlere ilçenin gerçek bir kent görünümüne kavuşmaya başladığını söyledi.

        Belediyecilikte "Vizyon belediyeciliği"nin önemine vurgu yapan Başkan Duruay, "Halkımızın daha rahat hayatını sürdürebildiği, belediyeden istediğini bulduğu bir ilçe olarak yol alıyoruz. Bunu da hep birlikte başaracağız" dedi.

        Başkan Duruay, son yıllarda Gölbaşı'na talebin arttığını ifade ederek, "Şehir merkezi dışında olmasına rağmen, çevredeki ilçelerden çok daha yakın olması, ulaşımının rahat olması bu talep artışında etkili olmaktadır. Ankara Türkiye'mizin başkenti, Gölbaşı da Türkiye'mizin baş ilçesidir" değerlendirmesinde bulundu.

        -Gölbaşı Belediyesi'nin 52. Kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı

        Gölbaşı Belediyesi, kuruluşunun 52. yıl dönümünü bir anma gecesi ve programıyla kutladı. Gölbaşı Akalın Tesislerinde gerçekleşen programa, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Gölbaşı Başsavcısı Ali Çalık, Gölbaşı Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, Gölbaşı Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, eski Gölbaşı Belediye Başkanlarından Erdal Eren, Dr. Cevdet Kara, Mümtaz Sarıtaş, A. Nasır Haşlak ve Yakup Odabaşı katılırken, daha önce görev yapmış ve hâlihazırda görevde bulunan belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, bürokratlar, muhtarlar, ilçe kurum müdürleri ve birçok davetli katıldı. Seymen ekibi, programın düzenlendiği salonun girişinde Başkan Duruay, eski belediye başkanları ve vatandaşları karşıladı.

        Başkan Duruay, kutlama programında yaptığı konuşmada, Gölbaşı'nın kabuk değiştirdiğini belirterek, şunları kaydetti: "Gölbaşı gerçek bir kent görünüme kavuşmaya başladı. Bulundukları dönemlerde başkanlarımız Gölbaşı'mızda imkânları doğrultusunda ellerinden gelen gayretlerle hizmet ettiler. Bu sene biz de bu çalışmaların üzerine bazı projeler yapıyoruz. 2017'de, merkezde 4, taşrada da 5 tane kültür merkezimizi açacağız. Özellikle Mogan Gölü'nün temizlenmesi de bu dönemde bizlere nasip olacak. Allah hayırlı hizmetler etmeyi hem bizlere hem de bizden sonra gelecek nesillere de nasip etsin. Gölbaşımıza nice 52 yıllar diliyorum".

        Başkan Duruay daha sonra, belediyenin en eski meclis üyesi ve eski belediye başkanlarına hediye takdim etti.

        Ayrıca, programda Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seğmen ekibi gösterisinin ardından, Türk Halk Müziği ses sanatçısı Esat Kabaklı sahne aldı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Kabaklı, dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

        (AYŞ-BC-Y)

        25.03.2017 09:53:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler