Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Aileleri Dernek Başkanından teşekkür

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, lösemi tedavisi görürken hayatını kaybeden torunu Eda Beşkardaş'ın tedavi süresi boyunca destek sunanlara teşekkür etti.

        11 yaşındaki torunu Eda Beşkardaş'in rahatsızlandığı dönemde yaptıkları haberlerle kendilerine destek sunan gazetecilere teşekkür eden dede Beşkardaş, "Bizler elimizden geleni aile ve toplum olarak yaptık. Ama Allah'ın takdiri mekanı cennet olsun" dedi.

        Ayrıca Vali Necati Şentürk başta olmak üzere Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, STK temsilcileri ve basın çalışanlarına teşekkürü borç bildiğini ifade eden Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş, "Torunumun hayatta kalabilmesi için anne ve babası ile birlikte biz Beşkardaş ailesi olarak her şeyi yaptık. İstenilen sonuç elde edilemedi yarabbim böyle uygun görmüş, torunum Eda'nın tedavi süreci boyunca ilgi ve alakalarını bir an olsun esirgemeyen Ankara'da bulunan doktor ve hemşirelere, basının da desteği ile daima yanımızda olan Kırşehir halkına teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

        2015 yılı sonunda rahatsızlık geçiren ve tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Eda Beşkardaş için gazeteciler öncü olmuş ve Kırşehir ile birlikte Türkiye genelinde ilik bulunabilmesi için kampanya başlatılmıştı.

        (EÖ-SK)

        25.03.2017 11:34:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler