Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor'da hedef BAL

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Sarıgöl Belediyespor'a deplasmanda yenerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) bir adım daha yaklaşmak istiyor.

        Manisa Süper Amatör Küme B Grubu'nu lider tamamlayan ve BAL'a yükselme play-off maçlarında mücadele veren Salihli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Sarıgöl Belediyespor'un konuğu olacak. Sarıgöl 4 Eylül Stadyumunda saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşma da Yeşil-beyazlı ekip, rakibini deplasmanda yenerek, son derece kritik olan 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

        Sarıgöl deplasmanından galibiyetle dönmek için elinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Sapmaz, tüm taraftarları da takımı deplasmanda yalnız bırakmamalarını istedi. Karşılaşma öncesi ev sahibi Sarıgöl Belediyespor'un 4 puanı bulunurken, Salihli Belediyespor'un ise 3 puanı bulunuyor.

        Öte yandan grupta Yunusemre Belediyespor ve Manisa Sanayispor ise Pazar günü saat 14.00'te Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek.

        (BA-AY-Y)

        25.03.2017 11:50:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler