Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fotoğraf Atölyesi'nden 'AN'latan Öyküler'

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediyesi Fotoğraf Atölyesi kursiyerleri, dönem boyunca çektikleri fotoğrafları görücüye çıkardı.

        Nilüfer Belediyesi Fotoğraf Atölyesi'ne katılan 14 fotoğraf meraklısı, dönem boyunca yaptıkları çalışmaları Konak Kültürevi'nde sergiledi. Serginin açılışını Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç yaptı. Misi (Gümüştepe) Mahallesi'nde Fotoğraf Müzesi açılacağını söyleyen Özkılınç, "Misi'de çok kısa zamanda gerek Bursalılarla, gerekse bütün Türkiye ile buluşturacağımız bir Fotoğraf Müzesi olacak. Tarihî önemlerine göre makineler, dönem fotoğrafları sergilenecek, karanlık odamız olacak ve bütün öğrencilere açık olacak. Aslında biz Misi'nin bütün sokaklarını bir sergi alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz ve Fotoğraf Müzesi ile biz bunu taçlandırmayı düşünüyoruz" diye kaydetti.

        (MŞ)

        25.03.2017 12:33:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler