Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitimde kaliteyi artırma çalıştayı Sorgun'da yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Rukiye Yılmaz

        YOZGAT (İHA) - ARGE birimi tarafından hazırlanan Ortaöğretim Okul Türleri Eğitimde Kaliteyi Artırma Çalıştayı Sorgun İmam Hatip Lisesi pansiyonunda yapıldı.

        İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin, yaptığı konuşmada, Yozgat genelinde okullarda fiziki olarak sıkıntı olmadığını okulların fiziki yeterliliğinin yüzde 90'larda olduğunu ancak öğrencilerin başarılarının ve davranışlarının iyileştirilmesi ve Yozgat'ın başarı sıralamasında daha üstlere çıkması gerektiğini anlattı.

        Çalıştayda Sorgun ortaöğretim okullarındaki sorunlar okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından tartışılırken öğrenci, öğretmen, yönetici, rehberlik, ölçme değerlendirme ve veli, sivil toplum kuruluşları ile eğitim paydaşlarının eğitim öğretim faaliyetlerine katılımı ile ilgili sorunlar masaya yatırıldı. Ardından bu sorunlar için çözüm önerileri öne sürüldü.

        Çalıştay sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ise çalışmanın çok verimli geçtiğini, eğitim ve öğretim çalışmalarına büyük katkılar sağlayacağını ifade ederek çalıştaya katılan herkese teşekkür etti.

        (RY-BMG-UY-Y)

        25.03.2017 13:57:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler